dinsdag 27 januari 2009

Keuzes maken

Het dak aan de voorkant is dit weekend volledig afgewerkt! De dakgoot en de boezemplanken werden netjes afgewerkt en 2 veluxen geplaatst. Na wat puzzelwerk hebben wij dan het dak verder dichtgelegd met pannen.

Januari is ook in den bouw dé maand om koopjes te doen. Dus hebben wij van onze schaarse vrije tijd gebruik gemaakt om naar vloeren en tegels uit te kijken. Bij Eurostone vonden we een vloertegel waar iedereen mee kon leven. De verkoper heeft ons dan ook maar meteen wat badkamertegels aangesmeerd. Hij wist ons te overtuigen door de speciale vloerverwarmingtegellijm er zo goed als gratis bij te geven en nog een extra korting toe te staan. Na het nodige gezucht en gezweet bij het nemen van een belangrijke keuze, stapten we toch opgelucht de winkel buiten.

De vloertegel: Embassy nero (45/45). Deze tegel zal in de hele benedenverdieping geplaatst worden, behalve de garage. Ook de badkamers boven krijgen dezelfde vloer.

De badkamertegel: Element beige (30/60). Een heel klassieke tegel wit met beige gewolkt. De decoratiestrip hebben we er niet bijgenomen. Misschien kunnen we wat experimenteren met snijafval van de vloertegel om voor wat variatie te zorgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

eeDat wordt mooi, die tegels!
Als ge al binnen zit, wordt het aangenamer werken!

Geert C.
P.S. Ge weet, als ge eens twee handjes mist...