zaterdag 8 november 2008

Room with a view

De allereerste kamer die klaar was tijdens ons bouwavontuur, was er één met een geweldig uitzicht. Niet dat de andere kamers geen mooi uitzicht zullen hebben ...
Ik laat u hieronder eerst even meegenieten van het uitzicht. Daarna krijgt u de kamer te zien.

THE VIEW:


Prachtig toch! Wie wil er nu geen kamer met zo'n uitzicht? Wel, u mag van de kamer en het uitzicht komen genieten wanneer u maar wil!
En om de spanning er niet langer in te houden, hier volgt de kamer!

THE ROOM:


Kan u het zich al voorstellen? Midden in het groen, de vogeltjes fluiten, een frisse bries langs de billen, ... Meer moet dat niet zijn.
Dit is wellicht het meest luxueuze werftoilet ooit. We waren eerst van plan om een deur of gordijntje te plaatsen, maar wie zijn wij om ons werkvolk en onszelf zo'n uitzicht te ontzeggen.
Het moet wel gezegd: deze kamer zal wellicht verdwijnen als het huis gefinaliseerd is. Wie het wil komen uittesten zal dus snel moeten zijn!

Vandaag zijn we immers aan de daktimmer begonnen. Duimen dat we dit weekend nog voldoende droog weer hebben om hieraan verder te werken. Foto's volgen later... Voorlopig verloopt alles nog volgens schema. Isobois en Vabo zijn de ramen en de garagepoort komen opmeten. Begin volgend jaar hopen we dus winddicht te zitten.

Geen opmerkingen: